Medlem af Grindsted Cykel Motion
 
Vil du gerne cykle, men ved ikke helt, hvordan du får startet, så er et medlemskab af Grindsted Cykel Motion helt sikket en god måde at får startet på. 
Vi giver gerne gode råd til opstart og investering i udstyr og det behøver ikke koste en formue, at nyde naturen på den 2-hjulede.
 
 
Vi tilbyder et miljø, hvor det sociale er i højsæde, hvor der er plads til alle, i alle aldre, som har lyst til at køre på MTB, Gravel eller Racer.
Det vigtigste for os er, at du får en god oplevelse af, at dyrke motion på den 2-hjulede sammen med andre. Så derfor har vi hold, der passer til alle tempoer. Vi kører ud sammen og kommer hjem sammen.
  
Hvis du ønsker at prøve en træningstur, med et af klubbens hold, er det en god ide at kontakte René Vahlberg på tlf : 22763221. Eller Mogens Gram på: 40800338. Eller John Knudsen på: 30260140.
Så vil de hjælpe dig på plads på det rigtige hold, så du kan få en god oplevelse. Så kan du få det prøvet af, inden du beslutter dig for at blive medlem. Som nyt medlem vil du få en klubtrøje gratis. 
 
Det er et krav, at du har hjelm på, når du skal køre med os.
 
Vores træningstider kan du se under Træningstider.
 
 
  
Vores årlige kontingent for voksne er kun på kr. 450 og for junior kr. 150.
 


Vil du vide mere så kontakt os på info@grindstedcykelmotion.dk
 
 
 
 
  


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram